Sök
Stäng denna sökruta.

Fastighetsägarutveckling i Akalla

Brf Porkala - Fastighetsägarutveckling i Akalla

Bostadsrättsföreningen Porkala är en av Stockholms största bostadsrättsföreningar med över 820 lägenheter. Föreningen är belägen i Akalla som ligger västerut i Stockholms kommun. Vi på Urban Utveckling har arbetat för Porkala sedan 2008 i en rad olika uppdrag, där den första var en gränsinventering för att visa på de problem som finns längs med fastighetsgränserna. Just nu arbetar vi som informatör och sekreterare i föreningen, och hjälper styrelsen i form av deras förlängda arm. 

Exempel på insatser som Urban Utveckling driver hos Brf Porkala:

Utöver det arbetar vi för att föreningen skall verka trygghetsfrämjande i området, som ligger i nära anslutning till det särskilt utsatta området Husby.

Trygghetsfrämjande insatser i området:

Föreningstidningen Porkalen

Vi är chefsredakör för föreningstidningen Porkalen som ges ut till över 820 hushåll fyra gånger per år. Tidningens huvudsakliga syfte är att uppdatera medlemmarna om vad som händer i föreningen och närområdet, och arbetet framåt för föreningen och styrelsen. Vi har bland annat haft en återkommande artikelserie om ”livet i Brf Porkala”, där vi intervjuar boende om hur det är att bo i föreningen och i Akalla, samt hur det var förr i tiden, när Akallas centrumanläggning och utbyggnad genomfördes under 1970-talet.

Vill du veta mer och läsa den senaste upplagan av tidningen? Se: https://porkala.se/porkalen/

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa fastighetsägare med områdesutveckling?

Kontakta oss, eller läs mer om hur vi arbetar med områdesutveckling.

Läs mer om vårt arbete med fastighetsägarutveckling:

Vill du veta mer?

Alva_Holmström

Alva Holmström

Konsult social hållbarhet

Låt oss jobba tillsammans!

Letar ni efter en samarbetspartner till ert kommande arbete? Hör av er!