Sök
Stäng denna sökruta.

TJÄNSTER FÖR

Arbete i områden med socioekonomiska utmaningar

Arbete i områden med socioekonomiska utmaningar har utgjort kärnan i vår verksamhet på Urban Utveckling sedan företaget grundades år 2005. I snart 20 år har vi arbetat med olika typer av förstudier, nulägesanalyser och utvärderingar som syftar till att skapa förutsättningar för en positiv utveckling i områden med utmaningar. Undersökningarna kan utföras på olika nivåer och bidra med kunskap inom flera olika områden. En av grundbultarna i vårt arbete i områden med socioekonomiska utmaningar är fokus på invånarna och deras möjligheter till framtidstro, trygghet och självförverkligande. Detta gör vi bland annat genom att driva medborgardialoger enligt olika typer av dialogmetoder. Vår erfarenhet är att invånarnas involvering i utvecklingsarbetet skapar bättre förutsättningar för ökad delaktighet och tillit, men även positiva sidoeffekter såsom minskad skadegörelse, omflyttning och otrygghet i området.

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa er i arbetet med områden med socioekonomiska utmaningar? Hör av dig och boka in ett förutsättningslöst möte så berättar vi mer!

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa just er?

Hör av dig till oss via kontaktformuläret nedan, eller ta kontakt med en av våra duktiga medarbetare under kontaktsidan.

Vi tar gärna ett förutsättningslöst möte där vi diskuterar mer om era behov.

Låt oss jobba tillsammans!

Ring eller maila så diskuterar vi vad vi kan göra tillsammans.