Jobba hos oss

Vi arbetar för att utveckla och stärka platser och områden med socioekonomiska utmaningar i hela landet. För att vi ska fortsätta utvecklas och bli ännu bättre på det vi gör söker vi alltid nya medarbetare som kan bidra till detta arbete. Vi som arbetar här är engagerade, lösningsorienterade, kunniga, uppriktiga och prestigelösa. Vi arbetar med samhällsanalys och drar oss inte för att arbeta med svåra problem och hårt brottsbelastade platser för att kunna bidra till samhällsutvecklingen. 

Våra updragsgivare är i huvudsak fastighetsägare, kommuner och civilsamhällesaktörer. 

Hos oss blir du delaktig i alla delar av konsultrollen, och ansvarar för såväl kontakten med våra uppdragsgivare både som projektledare och projektmedarbetare. Du ansvarar även för sälja in dina egna idéer och genomför sedan dessa tillsammans med kollegor och uppdragsgivare. Som anställd på Urban Utveckling får du möjligheten att utveckla din egen roll och kompetens samtidigt som du bidrar till vår och samhällets utveckling. Vi tror på och stöttar varandra på jobbet samtidigt som vi har kul.

Vi tror att du har en utbildning inom tex kriminologi, statistik, statsvetenskap, samhällsplanering, kulturgeografi eller sociologi, men vi arbetar hela tiden med olika yrkesgrupper. Erfarenheter från arbete kopplat till brottsförebyggande arbete och områden med socioekonomiska utmaningar är en fördel. Om du tror att just din bakgrund är relevant och kan bidra till vår utveckling, tveka inte med att skicka in din ansökan till oss på jobb@urbanutveckling.se 

Just nu söker vi projektledare. Som projektledare ansvarar du för  genomförandeprocessen och leveransen i våra uppdrag. 

Vi ser gärna att du har erfarenhet av:

  • Projektledning och genomförande av utredningar utifrån en uppsatt tidsram och budget
  • Erfarenhet, intresse och förståelse för samhällsfrågor
  • Förståelse för helheten och de olika dimensionerna av att arbeta med samhällsanalytiska frågeställningar

Vill du veta mer om att jobba hos oss?

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar.