Jobba hos oss

Vi arbetar för utveckla och stärka socioekonomiskt utsatta bostadsområden i hela landet. För att vi ska fortsätta utvecklas och bli ännu bättre på det vi gör söker vi alltid nya medarbetare som kan bidra till detta arbete. Vi som arbetar här är engagerade, lösningsorienterade, kunniga, uppriktiga och prestigelösa. Vi drar oss inte för att arbeta med svåra problem och hårt brottsbelastade platser för att kunna bidra till samhällsutvecklingen.

Hos oss blir du delaktig i alla delar av konsultrollen, och ansvarar för kundkontakt, uppdragsansvarig, säljer in dina egna idéer och genomför sedan dessa. Som anställd på Urban Utveckling får du möjligheten att utveckla din egen roll och kompetens samtidigt som du bidrar till vår och samhällets utveckling. Vi tror på och stöttar varandra på jobbet samtidigt som vi har kul.

Vi tror att du har en utbildning inom samhällsplanering, statsvetenskap, kulturgeografi eller sociologi, men arbetar hela tiden med olika yrkesgrupper. Om du tror att just din bakgrund är relevant och kan bidra till vår utveckling, tveka inte med att skicka in din ansökan till oss på jobb@urbanutveckling.se eller med hjälp av formuläret här intill.

Vill du veta mer om att jobba hos oss?

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar.