Praktik inom kriminologi, statsvetenskap och samhällsplanering HT 2024

Om du, precis som vi brinner för social hållbarhet, stadsdelsutveckling, trygghet och brottsförebyggande arbete, kan praktik på Urban Utveckling vara någonting för dig.

Som praktikant hos oss får du möjligheten att arbeta i flera spännande och varierande uppdrag som berör samhällsplanering på olika sätt. Du ingår i ett engagerat team där du får möjligheten att utvecklas och ta ett stort ansvar för dina uppgifter samtidigt som du knyter kontakter i branschen.

För att få ut så mycket som möjligt av din tid hos oss tror vi tror att du studerar kriminologi, samhällsplanering, statsvetenskap, kulturgeografi, sociologi eller någon annat relevant samhällsvetenskaplig utbildning på master eller kandidatnivå. Vi ser gärna också att du har ett affärsmässigt driv och ett samhällsintresse. Om du även har erfarenhet eller kunskap av att självständigt skriva rapporter/utredningsarbete och att arbeta med research och analys är det ett meriterande.

Vi är alltid öppna för att ta emot ansökningar för praktik hos oss. Tror du att Urban Utveckling är någonting för dig, skicka ditt CV och ett personligt brev till med formuläret.

Vill du veta mer om praktik hos oss?

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar.