Sök
Stäng denna sökruta.

TJÄNSTER FÖR

Vårt tjänsteutbud

Vi på Urban Utveckling har lång erfarenhet av att arbeta tillsammans med fastighetsägare för att stärka arbetet med social hållbarhet och skapa förutsättningar för trygga och jämlika samhällen för alla boende och besökare. För oss är den sociala hållbarheten central för att skapa goda livsmiljöer både på kort och lång sikt. Med ett brett tjänsteutbud inom vårt expertisområde kan vi stötta er organisation genom alla utvecklingsfaser. Det kan handla om att ta fram olika typer av kunskapsunderlag inom social hållbarhet inför framtida förvärv eller försäljningar, utföra målgruppsbaserade behovsanalyser inför nyproduktion, bidra till förvaltning genom att driva BID-inspirerade samverkansgrupper, eller sätta upp en social hållbarhetsplan inför en omfattande renovering.

Vi tar fram gedigna planeringsunderlag som skapar förutsättningar för att projekten ska bli långsiktigt hållbara och framgångsrika, såväl socialt som ekonomiskt.

Står er organisation också inför hållbarhetsutmaningar? Tveka inte att höra av dig! Vi bokar gärna in ett förutsättningslöst möte där vi kan diskutera era behov och önskemål.

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa just er?

Hör av dig till oss via kontaktformuläret nedan, eller ta kontakt med en av våra duktiga medarbetare under kontaktsidan.

Vi tar gärna ett förutsättningslöst möte där vi diskuterar mer om era behov.

Vi berättar gärna mer!

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar.