Sök
Stäng denna sökruta.

TJÄNSTER FÖR

Sociala fastighetsanalyser

Social hållbarhet är en hållbarhetsdimension med växande betydelse i samhället i stort, så även för fastighetsbranschen och fastighetsägare. Genom att skapa och underhålla bostadsområden som är trygga, inkluderande och tillgängliga bidrar fastighetsägare till att bygga starka och sammanhållna samhällen. Detta ger också möjlighet till högre boendekvalitet, ökad trivsel och minskad social oro, vilket i sin tur kan resultera i lägre omflyttning och högre fastighetsvärden.

Det nya EU-direktivet CSRD ställer också nya, högre krav på hållbarhetsrapporteringen från större bolag inom unionen. Direktivet omfattar även fastighetsägare och innefattar också arbetet med social hållbarhet. Genom olika typer av sociala fastighetsanalyser kan vi på Urban Utveckling hjälpa er att skapa en lägesbild av ert nuvarande arbete med social hållbarhet, ta fram behovsbilder och föreslå åtgärder som hjälper er inför nya hållbarhetssatsningar och initiativ.

Är du intresserad av att höra mer om hur vi kan bidra med sociala analyser för din organisation? Hör av dig och boka in ett förutsättningslöst möte där vi kan diskutera era behov och önskemål!

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa just er?

Hör av dig till oss via kontaktformuläret nedan, eller ta kontakt med en av våra duktiga medarbetare under kontaktsidan.

Vi tar gärna ett förutsättningslöst möte där vi diskuterar mer om era behov.

Vi berättar gärna mer!

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar.