Sök
Stäng denna sökruta.

TJÄNSTER FÖR

Vårt tjänsteutbud

Vi på Urban Utveckling har lång erfarenhet av att arbeta tillsammans med kommuner för att stärka den sociala hållbarheten under alla stadier samhällsbyggnads- och utvecklingsprocessen. Med ett brett tjänsteutbud inom frågor som rör våra expertisområden kan vi vara med och göra skillnad i ert arbete med att skapa trygga, jämlika och hållbara områden för alla kommuninvånare.

Vi deltar i hela samhällsutvecklingsprocessen, vilket innebär att vi kan bidra med en bred förkunskap inför processens olika skeden, men även ge praktiknära kunskap om implementering, metoder och effekter av processens utfall. I detta arbete är platsspecifik kunskap och delaktighet en viktig förutsättning för att skapa lösningar som håller på sikt. Därför arbetar vi på Urban Utveckling gärna på plats i era områden med att skapa lokal förankring genom olika metoder för delaktighet.

Tveka inte att höra av er och boka in ett förutsättningslöst första möte där vi kostnadsfritt kan diskutera mer om hur vi tillsammans kan bidra till en positiv utveckling i er kommun!

 

 

 

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa just er?

Hör av dig till oss via kontaktformuläret nedan, eller ta kontakt med en av våra duktiga medarbetare under kontaktsidan.

Vi tar gärna ett förutsättningslöst möte där vi diskuterar mer om era behov.

Låt oss jobba tillsammans!

Ring eller maila så diskuterar vi vad vi kan göra tillsammans.