Sök
Stäng denna sökruta.

TJÄNSTER FÖR

Social konsekvensanalys

För oss på Urban Utveckling handlar social hållbarhet om att skapa trygga och jämlika förutsättningar för samhällets alla individer. Det är så vi tillsammans kan minska och motverka segregation och utanförskap. Vi på Urban Utveckling har lång erfarenhet av att med hjälp av analysmodellen social konsekvensanalys (SKA) samla in och tolka information om de sociala aspekterna på en specifik plats. En väl genomförd analys skapar förståelse för hur sociala utmaningar som utanförskap och segregation påverkar platsen lokalt. Utifrån den kan vi tillsammans identifiera nyckelfaktorer för att det fortsatta planarbetet ska bidra till att bryta segregationen och skapa långsiktigt hållbara samhällen på kvarter, område, stadsdel och kommunnivå.

Olika problemområden kräver olika typer av inriktningar i en SKA. Vi tror på ett forskningsnära arbete där beprövade metoder inom områden som rör social hållbarhet ligger till grund för de analyser vi utför och de åtgärder vi föreslår. Vår expertis kan tillsammans med era lokala kunskaper och erfarenheter utgöra en stabil grund för ert fortsatta arbete med viktiga samhälls- och planeringsfrågor. Våra engagerade medarbetare är dessutom alltid ute efter att anta nya utmaningar och prova nya tillvägagångssätt.

Är du intresserad av att höra mer om hur vi kan bidra med sociala analyser för din organisation? Tveka inte att höra av dig! Vi bokar gärna in ett möte där vi kan diskutera era behov och önskemål!

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa just er?

Hör av dig till oss via kontaktformuläret nedan, eller ta kontakt med en av våra duktiga medarbetare under kontaktsidan.

Vi tar gärna ett förutsättningslöst möte där vi diskuterar mer om era behov.

Låt oss jobba tillsammans!

Ring eller maila så diskuterar vi vad vi kan göra tillsammans.